Веган сирене от кашу Delishu / Делишу Сире-НЕКА Somavital - 100 гр

        

Производител: Somavital
Наличност: В наличност
Бонус точки: 7
5.99 лв.
-+

Сиренето от кашу, което ще промени представите ти за веган храненето.

Delishu е революционна, вкусна и чиста здравословна веган алтернатива на сиренето - приготвен по авторска рецепта, в България!

Делишу е един от най-мощните източници на живи пробиотични бактерии в лесно усвояема форма. В една опаковка (100гр) се съдържат цели 17 млрд. Lactobacillus Bulgaricus & Lactobacillus Acidophilus, незаменими помощници в поддържането на силен имунитет, добро храносмилане и стомашен комфорт, доказано противораково и общоукрепващо действие!

Естествената му ферментация разгражда белтъците и прави Делишу лесно усвояемо, освен това ни дарява с уникален и неповторим млечно-кисел вкус.

Сиренето… любим деликатес на поколение българи. Неслучайно, когато сме някъде в чужбина, първото нещо, което започва да ни липсва е сиренето. Тази сочна баничка с натрапчив вкус на детство, аромат на традиция и спомен за Родината. Уви, не е нужно да сме извън граница, за да изпитаме липсата му, когато най-много ни се хапва.

Често сме принудени да се откажем от любимите си храни по здравословни причини – хранителни непоносимости и алергии. Тази трудна стъпка в посока грижа за здравето винаги се усеща като наказание, а диагнозата – като присъда. „Аз не мога да ям сирене“ или „Не трябва да ям сирене“ са болезнени словосъчетания, които освен че ни карат да се чувстваме некомфортно, много често ни тласкат именно към нарушаването на тези правила. Но какво, ако можеш да хапваш сирене със същия вкус, но без да изпитваш страничните му ефекти върху тялото си?

В други случаи сами избираме да се въздържаме от похапването на сирене… било то отново по здравословни причини, или по етични и природосъобразни. И въпреки това, вкусът му все още остава дълбоко запечатан във вкусовите ни рецептори. Понякога просто ни се иска да му се отдадем, без да бъдем подгонени от гузната ни съвест след това. Ах, ако можех да имам всичко наведнъж…

За твое голямо успокоение Делишу създаде здравословна алтернатива с най-истинския вкус на познатото сирене за теб и твоето семейство. Ники, Стиляна и Мария са се погрижили да поучиш една невероятна комбинация от кашу и кокосово масло, сплотени в неразделно приятелство, чрез процеса на естествена ферментация (с пробиотична закваска). Делишу е българска иновация, която притежава мек, плътен и отличителен вкус. Истински ценното на тази българска формула е абсолютната липса на изкуствени консерванти, овкусители, подобрители или сгъстители. Сиренето от кашу е чудесен заместител на всяко сирене, тъй като не съдържа млечни захари или протеини.

Делишу задоволява капризния вкус дори и на най-големите критици. В същото време доставя на организма така нужните манган, калий, мед, желязо, магнезий, цинк и селен. Олеиновата киселина в кашуто е чудесен заместител на наситените мазнини в стандартните млечни продукти, отговорни за високите нива на нездравословен холестерол.

Вкусно, истинско и българско! Опитай и ти най-оригиналната идея на пазара – сирене от кашу!

  • естествено ферментирало ядково сирене с плътен, нежен, мек и засищаш вкус
  • гурме деликатес с кисело солен вкус, напомняш комбинация от крем сирене, сирене и маскарпоне заедно.
  • здравословна, вкусна и полезна алтернатива на млечните продукти
  • без сгъстители
  • без консерванти
  • без глутен
  • без соя
  • без лактоза и казеин
  • богат на пробиотици
  • богат на полезни мазнини
ПРОИЗХОД
Държава: българия

Сурово кашу 70%*, кокосово масло, хималайска сол, растителна пробиотична закваска богата на L. Bulgaricus & L. Acidiphilus.


Хранителни стойностив 100 гр
Енергийна стойност kJ / kcal1846 / 446,8
Мазнини (g), от които41,2
наситени мастни киселини (g)10,1
Въглехидрати (g), от които11
захари (g)< 0,4
Протеини (g)7,1
Сол (g)1,0
L. Bulgaricus 16.7 млрд. живи клетки
L. Acidiphilus
600 млн. живи клетки


Подходящо за направа на гурме ястия и кулинарни експерименти, заради богатите му и собствени вкусови качества, като може да замени маслото, сиренето и кашкавала, както и заквасената сметана в различните ястия, заради хубавата си плътна база и разпознаваемост.

Как да консумираме Делишу:

  • добавете плочка Делишу към домати
  • настъргано Делишу към салати или паста
  • разтапящо се върху препечена филийка
  • запечено с мед и орехи
  • като крема сирене в суши
  • добавено към чийз кейк и други десерти
  • разтопено до златисто върху пици

Подобни продукти

Lifestore.bg © 2019 - Всички права запазени.