• Вход
  • Регистрация
-{{(((product.discount.price - product.discount.special) * 100) / product.discount.price) | number: 0 | percentage: '%': false}}

Тапиока перли Aloka - 200 гр

Без глутен
Без захар
Без лактоза
Без мая
Без соя
Без яйца
Веган
Пости
Продуктов код: 3800151501039
Производител: Aloka
Наличност: Няма наличности
Бонус точки: 2
Информирай ме при наличности
  • Тапиоката е със средно висок гликемичен индекс, съдържа добри количества калций, калий и фосфор. Суровата форма – маниока, трябва да се използва с повишено внимание, тъй като съдържа отровни тиоцинати и гликозиди. Във вид на брашно е препоръчително да бъде добре сварена преди консумация.

  • Тапиока бели перли.


    Средни хранителни стойностиза 100 гр
    Енергийна стойност kJ/kcal1523 / 364
    Мазнини (g), от които0,0
    наситени мастни киселини (g)0,0
    Въглехидрати (g), от които90,9
    захари (g)0,0
    Фибри (g)0,0
    Протеини (g)0,1
    Сол (g)0,04

    Съдържанието на сол се дължи изключително на наличието на естествено съдържащ се в продукта натрий.

  • Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

    За да използвате тапиоката е необходимо да я накиснете в студена вода в съотношение 1:4 за минимум 1 час, отцедете водата и прибавете към ястието, което желаете да сгъстите. Вари се на слаб огън като често се разбърква, докато перлите тапиока станат прозрачни.

    Пъстър крем-десерт с тапиока перли - 4 порции (рецепта от опаковката):

    Необходими продукти:

    - 3 яйца- 1 с.л. пудра захар

    - 1 л прясно мляко

    - 1 пакетче ванилова захар

    - 100 гр тапиока (може и повече, ако желаете по-гъст крем,

    предварително накисната, сварена до прозрачност и пасирана)

    - 50 гр счукани орехи
    - 1 с.л. какао- 50 гр червени боровинки
    - 6 с.л. захар

    Начин на приготвяне:

    1. Разделяме яйцата на жълтъци и белтъци. Разбъркваме жълтъците със захарта и ваниловата захар до гъст крем.
    2. Отделно разбъркваме белтъците с пудрата захар на сняг.
    3. Слагаме млякото да заври и след това на много слаб огън постепенно добавяме при постоянно бъркане, сместта от жълтъците и тапиока. Преди да отстраним от огъня добавяме разбитите белтъци.
    4. Разделяме крема на три равни части: едната овкусяваме с какао, другата разбъркваме с орехите, а третата остава с аромат на ванилия.
    5. Изчакваме да се охладят и след това изсипваме внимателно от всяка част последователно в чашите. Украсяваме с червени боровинки и орехи.
    6. Десертът се сервира охладен.

Рейтинг на продукта
Напиши отзив
Все още няма отзиви за този продукт...

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

Тапиока перли Aloka - 200 гр
промо цена
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
стара цена
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
спестявате
{{(product.discount.price - product.discount.special) | number: 2 | currency:'лв':false}}
цена
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 10% отстъпка от първата ти поръчка!