БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Ябълковият оцет е вид оцет направен чрез ферментация на ябълково вино. По време на този процес, захарта в ябълките се разгражда от бактерии и дрожди в алкохол, а после в оцет. Ябълковият оцет съдържа оцетна киселина (както и другите видове оцет) млечна, лимонена и ябълчна киселина. За разлика от този оцет в търговската мрежа, домашният органичен ябълков оцет „Лидия” е със светло жълто-кафяв цвят и е нефилтриран и непастьоризиран с тъмна, мътна утайка майката на оцета (състояща се главно от оцетно- кисели бактерии).
Натуралният ябълков оцет „Лидия” е един от малкото оцети, които се произвеждат единствено и само от ябълки , за да се направи традиционния ябълков оцет.
Какво прави нашият оцет „Лидия” толкова специален?
Натурален ябълков оцет.
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС