КорЕнзим / CorEnzyme

КорЕнзим / CorEnzyme

Производител: AST Enzymes - USA
Наличност: В наличност
Бонус точки: 38

Отстъпка за количества Отстъпка за количества

Количество Цена Намаление
3+ 34.20 лв. -10%
38.00 лв.
-+

Отстъпка за количества Отстъпка за количества

Количество Цена Намаление
3+ 34.20 лв. -10%

CoreEnzyme е разнообразна смес от храносмилателни ензими, специално подбрани да оптимизират смилането на млечни продукти, бобови растения, кръстоцветни зеленчуци, житни зърна, протеини и други храни. CoreEnzyme включва алфа и бета амилаза, инвертаза, малтаза, алфа галактозидаза, липаза, целулаза и пълна гама от протеазни ензими, всички от които са предназначени за подобряване на смилането на въглехидрати, протеини и мазнини, които същевременно способстват и за увеличаването  на хранителната стойност на приеманите храни, но и намаляват дискомфорта причинен  от непълното храносмилане.

CoreEnzyme съдържа всички естествени храносмилателни ензими, специално разработени да разграждат широк спектър от храни в хранителни вещества, които тялото може лесно да използва. Мощната комбинация от протеази в CoreEnzyme помага хидролизирането на протеини на по-малки пептиди и аминокиселини. Освен това, тези ензими са предназначени да бъдат ефективни в широк PН диапазон (и в алкална и в киселинна среда) през целия храносмилателен тракт.

След навършването на  две годишна възраст, тялото започва да произвежда по-малко лактоза. Неусвоени лактозни молекули преминават в дебелото черво ферментират, като допринасят за подуване на корема, спазми и газове. CoreEnzyme подпомага храносмилането на лактоза, както и на казеин и други протеини и мазнини, които са присъщи за млечните продукти. 

CoreEnzyme е създаден също и да съдейства за разграждането на въглехидратите, намиращи се в зеленчуци, зърнени и бобови растения. Сложните въглехидрати, намиращи се в тези храни са богати на хранителни вещества, но са бавно смилаеми. Несмляната храна ферментира в дебелото черво, което може да причини дискомфорт и да ограничи количеството на хранителни вещества, които се предоставят на разположение за абсорбиране от организма. Включването на два вида амилаза в CoreEnzyme спомага за разграждането на въглехидрати в използваеми захари. Пълната Формула на подпомагаща храносмилането включва и  специален комплексен ензим, който разгражда трудните за храносмилането компоненти от влакнодайните растения. Алфа-галактозидаза разгражда сложните въглехидрати, намиращи се в бобовите растения, зеленчуци, и зърнени храни, като същевременно намалява дискомфорта от непълното храносмилане.

 CoreEnzyme е пълна и оптимална храносмилателната формула, съдържаща следните съставки:

 

Ензими

Механизъм на действие

Амилаза

Разгражда въглехидрати, по-специално нишесте, в по-малки декстрин и захари; произвеждани естествено от хората, микроорганизми и растения

Протеази

Хидролизират протеини като казеин, желатин, соя, риба и други растителни и животински протеини в по-малки вериги полипептиди (малки протеини) и аминокиселини за по-лесно усвояване от тяло

Липаза

Разгражда мазнините в незаменими мастни киселини, необходими за здрави тъкани и клетки

Лактаза

Разгражда млечните захари (лактоза)

Хемицелулаза

Разгражда въглехидрати, фибри и други растителни полизахариди

Целулаза

Разгражда въглехидратите, като фибри и други растителни полизахариди

Малтаза

Разгражда нишесте в захар малтоза

Инвертаза

Разгражда захарозите в прости захари, глюкоза и фруктоза

Бромелин

Протеолитичен ензими, намерен в плода на ананаса, известен със своите храносмилателни свойства. Добър заместител на животинските храносмилателни ензими пепсин и трипсин, поради възможността си да действа в широк рН диапазон/и в киселинна, и в алкална среда/

Серапептаза
(Пептизим)

Ензим, който се използва от копринени буби, за да разтворят своите копринени пашкули; системен ензим, който е  изолиран, изследван и широко използван  повече от 50 години заради отличните си фибринолитични (фибрин-разграждащи), протеолитични (протеин разграждащи) и противовъзпалителни свойства

Папаин

Получени от плодовете на дървото папая, папаин се използва от векове като ефективено средство подпомагащо храносмилането/хидролитичен протиолитичен ензим

Алфа-Галактосидаза

Разгражда сложните въглехидрати, съдържащи се в бобовите растения, като например рафиноза и стахиоза

Амла

Индийски цариградско грозде (Emblica Officinalis), естествен ефикасен антиоксидант, както и един от най-богатите източници на усвояем витамин С

Папая на прах

От зелени плодове папая; естествен източник на папаин и химопапаин, два ензима, добре познати с техните храносмилателни и протеолитични свойства

КОЛИЧЕСТВО
Брой растителни капсули: 60
ПРОИЗХОД
Държава: сащ
Съставки:в 1 капсула
Амилаза100 mg
Протеазна смес (I, II и III)55 mg
Липаза8 mg
Лактаза7,5 mg
HemiSEB (Хемицелулаза, Бета-глюканаза, Ксиланаза, Пектиназа и  Фитаза)5,5 mg
Целулаза5 mg
Малтаза4.5 mg
Инвертаза4 mg
Бромелаин3 mg
Пептиензим SP (Серапептаза)3 mg
Папаин2,5 mg
Алфа-галактозидаза2 mg

Помощни вещества: емулгатор: микрокристална целулоза.

 Нето тегло опаковка: 22.32 гр

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

1 капсула по време на хранене.

Съгласно препоръчителната дневна доза, една опаковка е достатъчна за 60 дни. 

Подобни продукти

Lifestore.bg © 2018 - Всички права запазени.