БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Три класически безглутенови култури в балансиран микс - нахут, царевица и ориз в този паста специалитет на PASTA NATURA. Тук може да разчитате, че ще срещнете всички характеристики на добрата паста: твърда текстура след варене, дължаща се на технологията „бавно сушене“ и брашна, пълни с ценни вещества, които зареждат с енергия и осигуряват редица здравословни ползи на организма. Формата на пастата пък позволява сосът да се интегрира по-добре, а крайният резултат да е истинска наслада за небцето.
Освен превъзходен вкус, тази паста осигурява редица здравословни ползи. Тя е източник на растителни протеините - от нахута, на фибрите - от царевицата и на множество витамини от ориза, така че една порция да достави на тялото голяма част от хранителните вещества, които са му нужни за деня. Независимо дали ще се спрете на някой от традиционните сосове или ще опитате някоя екзотична рецепта, крайният резултат с PASTA NATURA надхвърля очакванията.
*Дълбоко в традицията на Pasta Natura са заложени вниманието към детайла и грижата за планетата, ето защо всички продукти, които компанията произвежда, се пакетират в рециклирана хартия.
Време за приготвяне: 5-6 минути.
ПРОИЗХОД | |
Държава | Италия |
Продуктът съдържа | |
Съставки | Брашно от нахут 75%, царевично брашно 20%, оризово брашно 5%. Може да съдържа следи от соя. |
Хранителни стойности (в 100 г) | |
Енергийна стойност kJ/kcal | 1438 / 341 |
Мазнини (g), от които | 5,0 |
наситени мастни киселини (g) | 0,5 |
Въглехидрати (g), от които | 51 |
захари (g) | 2,6 |
Фибри (g) | 14 |
Протеини (g) | 16 |
Сол (g) | 0,01 |
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС