• Вход
  • Регистрация

Тахан

Описание

Този чаровник от Ориента лесно може да спечели обожанието ви. Слънчогледов, сусамов или орехов тахан, всеки от тях има своите предимства, но едно ги обединява – благоприятното влияние върху храносмилателната система. 

Ще видите още и фъстъчен тахан, тахан от кашу и фъстъчено масло, които може да използвате за приготвяне на хумус, баклави или сладкиши. Чували сме, че и със сладолед е много вкусен ...

В днешно време тахан се получава от ядки и семена, които се смилат и добиват вид на полутечна консистенция. Обикновено вкусът му е сладък и може да се консумира от всеки, стига да нямате алергия към определени ядки. Най-често срещани алергени са фъстъците.

Слънчогледовият се използва за направа на едноименната халва, ореховият е богат на Омега-3 мастни киселини, а сусамовият е най-популярен и достъпен и ще го познаете по специфичния аромат и вкус.

Дайте му шанс и той ще ви се отблагодари с полезни витамини и мазнини, имуностимулиращо действие и полезно чревно действие.


ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 10% отстъпка от първата ти поръчка!