• Вход
  • Регистрация

Галета

Описание

Галетата представлява сух, стрит на ситно хляб, който в световната кулинария се използва масово за панировка на месо, риба или зеленчуци, или за просто към обогатяваща вкуса и текстурата на някои ястия. Масово в ресторанти и домакинства се използва класическата, пшенична галета. За онези от вас, които страдат от глутенова непоносимост или просто спазват диета без глутен, винаги има алтернатива!

Безглутеновата галета не отстъпва по вкус на обикновената, дори няма да забележите разлика. За сметка на това обаче, е много по полезна за стомаха и храносмилането.

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 5% отстъпка от първата ти поръчка!