БЕЗГЛУТЕНОВА готова смес за карамелен фъдж брауни - Orgran

Готова смес за карамелен фъдж брауни без глутен Orgran - 400 гр

       

Производител: Orgran - Australia
Наличност: В наличност
Бонус точки: 8

Отстъпка за количества Отстъпка за количества

Количество Цена Намаление
2+ 7.35 лв. -7%
7.90 лв.
-+

Отстъпка за количества Отстъпка за количества

Количество Цена Намаление
2+ 7.35 лв. -7%

Представяме ти извънредно вкусната готова смес за безглутенов карамелен фъдж брауни. Рецептата за изпълнение е изключително лесна – с нея няма как да объркате нищо. На всичкото отгоре резултатът е винаги с отличен вкус. Изненадай семейството и приятелите си с перфектното Брауни без глутен. Развихри творческия си потенциал и адаптирай рецептата по собствения си вкус – гарнирай с ядки, безглутенов шоколадов мус Оргран или кокосова сметана.

Чудиш се откъде се е взело това Брауни? И с право… защото историята му е много дълга и започва още в края на 19 век. Още през 1893 Берта Плъмър решила, че иска да изненада всички дами, присъстващи на световната изложба за постижения World Fair. Нейната идея била да ги зарадва с десерт, който прилича на торта, но не е, може да се събира в кутия за обяд и да се яде направо от нея. Така се родила идеята за шоколадовия десерт. На събитието сладкишът Брауни бил гарниран с орехи и кайсии. Рецептата толкова се харесала на всички дами, че и до днес десертът се приготвя по оригинална рецепта в The Palmer House Hilton (Чикаго).

Първата публикувана рецепта е в Boston Daily Globe през 1905 година. Интересното е, че съществуват много различни истории за появата на десерта. Всички те разказват за разсеяни готвачи или домакини, които объркали рецептата на блат за торта. Вместо да се получи пухкав блат, той станал плосък и плътен. Повечето домакини биха изхвърлили несполучливия опит, но любопитството надделяло. Резултатът се оказал впечатляващ и се превърнал в десерт, чиято рецепта се разпространила в цяла Америка и се превърнала в традиция.

Всички истории говорят за грешка в рецептата. Е… явно грешките не са чак толкова лошо нещо все пак. С тях кой знае… е възможно да се напише история. Благодарение на тази грешка днес милиони хора по света се радват на наситения шоколадов вкус на Брауни.

Никога не сте опитвали Брауни? Е, нашето специално предложение е карамелено Брауни без глутен… или може би вече познавате вкуса на това изкушение? Припомнете си го с нашата рецепта за перфектно Брауни!

Достави си здраве и удоволствие с карамеленото Брауни на Оргран. В него няма глутен, яйца, мляко и млечни продукти, лактоза, мая, соя. Това е чудесен десерт за всеки, който има алергия или непоносимост към глутена, или Целиакия. Вече не е нужно да се лишавате от любимите си десерти.

Оргран гарантира високо качество за всеки продукт. Те се произвеждат във фабрики, които не преработват глутенови изделия. Освен това всички те преминават през тест за наличието на глутен. Това е 100% гаранция, че в продуктите няма и прашинка глутен.

Намислихте ли вече кого ще изненадате?


ПРОИЗХОД
Държава: австралия

Кафява захар, оризово брашно, карамелени парченца (8.5%) [инвертна захар, концентрирано ябълково пюре, пудра захар, целулоза на прах (свързващо вещество); глицерол (овлажнител), фруктоза, пектин (емулгатор), натурален аромат карамел, натурален оцветител карамел (съдържа серен диоксид), млечна киселина (регулатор на каиселинността)], картофено нишесте, нишесте от тапиока, царевично нишесте, царевична декстроза, натурален оцветител карамел (1%), натурален аромат карамел (1%); стабилизатори: гуар смола; йодирана сол; набухвател: натриев бикарбонат.


Хранителни стойностиза 100 гр сух продуктза 100 гр приготвен продуктза 100 гр. приготвен продукт / веган
Енергийна стойност kJ/kcal1567/3741790/4281560/373
Мазнини (g), от които0.418.610.4
наситени мастни киселини (g)0.111.60.8
Въглехидрати (g), от които87.059.465.6
захари (g)51.034.838.6
Фибри (g)2.11.31.8
Протеини (g)1.63.71.3
Сол (g)0.50.80.6

Инструкции за приготвяне:

1. Загрейте фурната на 165°C

2. Подгответе подходящ съд.

3. В голяма купа изсипете сместа , 2 яйца и 120 гр разтопено масло.

4. Разбийте до получаване на хомогенна смес.

5. Печете 15-20 минути.

6. Нарежете на квадрати след охлаждане.


Начин на приготвяне (веган) - с банан:

1. Към съдържанието на опаковката добавете 1 чаена лъжичка бакпулвер, 60 мл растителна мазнина, 65 гр намачкан банан и 60 мл вода.

2. Разбъркайте до получаване на хомогенна смес.

3. Изсипете сместа в намазнена тавичка (преп. размери 20 см х 10 см). Печете в предварително загрята фурна на 180°C (160°C ако фурната е снабдена с вентилатор) за 30-35 минути. След изпичане, оставете да изстине напълно, преди да го нарежете.



Подобни продукти

Lifestore.bg © 2018 - Всички права запазени.