БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
D’free е ядков специалитет, получен чрез ферментация. Богатият натурален вкус се дължи на четири чисти от примеси съставки - кашу, кокосово масло, закваска и сол в перфектно разработени пропорции.
Както е приказката – режи го, печи го – вкусното си е вкусно. За зашеметяваща презентация на Вашия сандвич, допълнение към салата или просто върху резeнче домат – този деликатес ще превърне малките моменти от ежедневието в нещо специално.
Продуктите на D’free имат лиценз от международната организация Vegan Society, потвърждаващи, че в тях няма лактоза, глутен, подобрители, консерванти или оцветители. Невероятният вкус се дължи на изключително високото съдържание на ядки - цели 84% кашу, както и първокачествено кокосово масло.
Ядковото сирене D’free освен превъзходно на вкус е и изключително полезно – в закваската му са включени доказано най-добрите, открити досега, бифидо бактерии, а именно BB-12®. BB-12® Това е специфичен щам полезни бактерии, чиито благоприятни свойства върху здравето на стомаха и червата са описани в над 370 научни публикации.
Ферментационният процес на обработка е древна техника на производство, чрез която се запазват полезните свойства на съставките.
Друга причина за страхотния вкус на крайния продукт, освен баланса и качеството на ядките и кокосовото масло, е точното време, необходимо за зреене на D’free. Процесът стои в основата на всяко уважаващо себе си сирене, затова и в D’free той не е пренебрегнат. Зреенето допринася с няколко неща – прави ароматът по-деликатен, структурата – по-гладка, а вкусът – още по-превъзходен.
ПРОИЗХОД | |
Държава | България |
Продуктът съдържа | |
Съставки | Кашу 84%, кокосово масло, сол, веган закваска (Bifidobacterium, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus). Да се съхранява при температура от 4 до 8°C. |
Хранителни стойности (в 100 г) | |
Енергийна стойност kJ/kcal | 1940 / 469 |
Мазнини (g), от които | 41,68 |
наситени мастни киселини (g) | 22,82 |
Въглехидрати (g), от които | 12,14 |
захари (g) | 1,22 |
Протеини (g) | 11,29 |
Сол (g) | 0,95 |
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС