БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Време за приготвяне: 3 часа
Порции: 12
Съставки
За крема
За шоколадовата основа
За кокосовия крем
Плодове
За шоколадовата основа сложете всички съставки в блендер и пасирайте до тесто. Разпределете сместа равномерно в кръгла форма за печене с диаметър 23 см и оставете в хладилник или фризер да стегне.
За крема разбийте с кухненски робот веган крема сиренето, авокадото, канелата и лимонената кора. Трябва да получите гъст, пухкав крем.
В малка тенджера сложете кокосовата сметана и 2 грама агар агар и загрейте. Когато се смесят добавете крема от кухненския робот. Оставете всички съставки да се сгъстят. Свалете от котлона.
Извадете охладената основа, залейте с крема и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 2 часа.
За кокосовия крем разбийте кокосовата сметана до желаната гъстота. Накрая внимателно добавете ваниловия екстракт и кленовия сироп.
Докато паят се охлажда, нарежете плодовете на фини лентички. Декорирайте по начин, който ви харесва и сервирайте с кокосов крем.
Добър апетит
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС