Здравословна безглутенова закуска с чия и плодове

0
318

Време за подготовка: 1 нощ
Време за готвене: 10 мин

Съставки

  • 1 ч.ч. ядково мляко
  • ¼ ч.ч. чия
  • 30 грама безглутенова каша с киноа
  • 1 зелена ябълка, нарязана на тънки филийки
  • Шепа боровинки
  • Мед или кленов сироп за подслаждане

Метод на приготвяне

  1. Залейте чията с ядковото мляко и оставете в хладилник за една нощ. През това време тя ще поеме млякото и на сутринта ще имате домашен чия пудинг.
  2. Сгответе безглутеновата каша по инструкциите на опаковката. Междувременно нарежете ябълката.
  3. Разделете чия пудинга в две купички, сложете отгоре от готовата каша и добавете плодовете. Можете да използвате подсладител по ваш избор или да поръсите с малко канела.

Добър апетит

Препоръчани продукти

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име