Запечена паста пене [веган, без глутен]

0
449

Любимата паста – предпочитана вечеря от всяка работеща домакиня. Когато обаче искаме да ограничим глутена и сме предпочели да постим, пастата се превръща в далечен мираж. Не и днес. Предлагаме ти една вкусна рецепта за безглутеново пене с два вида веган кашкавал. Защото удоволствието от храната е достъпно, дори за тези, които спазват строг режим.

Необходими съставки:
Начин на приготвяне:

Приготвяме пастата по указанията на пакета.

В тиган сотираме тиквичките, заедно с лука и чесъна в малко зехтин, докато умекнат.

Загряваме фурната на 180 градуса.

В голяма купа смесваме пастата, пушения веган кашкавал на Violife, кокосовата сметана, доматения сос и тиквичките. Овкусяваме със сол и пипер и разбъркваме добре.

Намазняваме подходящ дълбок съд за печене и изсипваме смества в него. Завършваме, като настъргваме обилно с натурален веган кашкавал. Печем за 10-15 минути, докато кашкавалът се разтопи и придобие приятен златист цвят.

Рецепта и снимка:

Violife

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име