• Вход
  • Регистрация

Запечена паста пене [веган, без глутен]

Любимата паста – предпочитана вечеря от всяка работеща домакиня. Когато обаче искаме да ограничим глутена и сме предпочели да постим, пастата се превръща в далечен мираж. Не и днес. Предлагаме ти една вкусна рецепта за безглутеново пене с два вида веган кашкавал. Защото удоволствието от храната е достъпно, дори за тези, които спазват строг режим.
Необходими съставки:
Начин на приготвяне:
Приготвяме пастата по указанията на пакета. В тиган сотираме тиквичките, заедно с лука и чесъна в малко зехтин, докато умекнат. Загряваме фурната на 180 градуса. В голяма купа смесваме пастата, пушения веган кашкавал на Violife, кокосовата сметана, доматения сос и тиквичките. Овкусяваме със сол и пипер и разбъркваме добре. Намазняваме подходящ дълбок съд за печене и изсипваме смества в него. Завършваме, като настъргваме обилно с натурален веган кашкавал. Печем за 10-15 минути, докато кашкавалът се разтопи и придобие приятен златист цвят. Рецепта и снимка: Violife

Търсене


Получавай актуални оферти:
Абонирай се за нашия бюлетин!
Автор: Тест
Тест

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 5% отстъпка от първата ти поръчка!