• Вход
  • Регистрация

Запечена паста пене [веган, без глутен]

Любимата паста – предпочитана вечеря от всяка работеща домакиня. Когато обаче искаме да ограничим глутена и сме предпочели да постим, пастата се превръща в далечен мираж. Не и днес. Предлагаме ти една вкусна рецепта за безглутеново пене с два вида веган кашкавал. Защото удоволствието от храната е достъпно, дори за тези, които спазват строг режим.
Необходими съставки:
Начин на приготвяне:
Приготвяме пастата по указанията на пакета. В тиган сотираме тиквичките, заедно с лука и чесъна в малко зехтин, докато умекнат. Загряваме фурната на 180 градуса. В голяма купа смесваме пастата, пушения веган кашкавал на Violife, кокосовата сметана, доматения сос и тиквичките. Овкусяваме със сол и пипер и разбъркваме добре. Намазняваме подходящ дълбок съд за печене и изсипваме смества в него. Завършваме, като настъргваме обилно с натурален веган кашкавал. Печем за 10-15 минути, докато кашкавалът се разтопи и придобие приятен златист цвят. Рецепта и снимка: Violife 

Търсене


Получавай актуални оферти:
Абонирай се за нашия бюлетин!
Lifestore
03/05/2018 00:00
В Lifestore работят доказани професионалисти в областта на алтернативната медицина, нутриционистиката, диетологията и здравословната кухня. Рецептите, които пишем, са изпробвани, диетите - безопасни, а статиите на тема здраве и храни са базирани на научно обосновани факти. За всичко, което ви интересува, можете да ни питате в коментар под статиите или в чата - ние сме насреща!

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 10% отстъпка от първата ти поръчка!