Вкусни веган яйчени рулца

2
609
Egg Roll Recipe

Време за подготовка: 10 минути
Време за готвене: 20 минути

Порции: 4

Съставки:

Метод на приготвяне:

  • Загрeйте фурната на 180 градуса
  • Намазнете форма за печене с размери 30х21 см
  • Сложете маслото в средно голяма тенджера. Разтопете на ниска температура и свалете тенджерата от котлона. Разбъркайте брашното в разтопеното масло. Върнете тенджерата на котлона и гответе, като бъркате постоянно за 30 секунди. Свалете тенджерата и бавно добавете млякото, докато разбърквате. Върнете тенджерата на котлона и гответе, докато получите гъст сос.
  • Разбърквайте ½ ч.ч от настърганото сирене, галетата, горчицата, червения пипер, магданоза, чесъна, солта и пипера.
  • Разбийте заместителя на яйце с водата в миксер до сгъстяване.
  • Смесете веган яйцето с водата и зехтина и разбийте добре.
  • Добавете ¼ ч.ч. сирене към веган яйцето и внимателно разбъркваме.
  • Разстилете сместа върху съда за печене. Готвите за около 10 мин.
  • Извадете от фурната и оставете да изстине.
  • Разстелете около 2/3 от соса върху омлета и навийте на руло.
  • Сложете лист за печене в съда и поставете готовото руло в него.
  • Излейте останалия сос върху рулото и поръсете с останалото настъргано сирене.
  • Печете за около 7 мин или докато сиренето се разтопи.
  • Сервирайте топло или студено, нарязано във форма по ваш избор.

Препоръчани продукти

2 КОМЕНТАРИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име