Виолайф саганаки (паниран веган кашкавал)

0
1322

Вижте тази вкусна рецепта за паниран веган кашкавал. Продуктите, може да видите на снимката по-горе.

Начин на приготвяне:

  1. Нарежете кашкавала на филйки с дебелина 1 см.
  2. Потопете филийките едно по едно във вода и след това ги овалайте във брашно.
  3. В тиган с незалепващо покритие сложете зехтин и го загрейте.
  4. Сложете Виолайф парчетата в горещата мазнина и запържете до получаването на златисто-кафява коричка.

СПОДЕЛИ
Предишна статияАроматни води – видове и приложение
Следваща статияКиноа – описание и ползи за здравето
LifeStore
Всички ние, от екипа на LifeStore, всеки ден полагаме усилия да открием най-висококачествените био и натурални добавки, храни, напитки и продукти за живот, които да са не само с гарантиран произход, но и с отлично качество! Продукти, които да отговарят на високите ни изисквания, и които да направим достъпни за всички вас – ценители на здравето!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име