• Вход
  • Регистрация

Виолайф саганаки (паниран веган кашкавал)

Вижте тази вкусна рецепта за паниран веган кашкавал. Продуктите, може да видите на снимката по-горе.

Начин на приготвяне:

  1. Нарежете кашкавала на филйки с дебелина 1 см.
  2. Потопете филийките едно по едно във вода и след това ги овалайте във брашно.
  3. В тиган с незалепващо покритие сложете зехтин и го загрейте.
  4. Сложете Виолайф парчетата в горещата мазнина и запържете до получаването на златисто-кафява коричка.

Търсене


Получавай актуални оферти:
Абонирай се за нашия бюлетин!
Lifestore
30/05/2018 00:00
В Lifestore работят доказани професионалисти в областта на алтернативната медицина, нутриционистиката, диетологията и здравословната кухня. Рецептите, които пишем, са изпробвани, диетите - безопасни, а статиите на тема здраве и храни са базирани на научно обосновани факти. За всичко, което ви интересува, можете да ни питате в коментар под статиите или в чата - ние сме насреща!

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 10% отстъпка от първата ти поръчка!