БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Намазнете правоъгълен дълбок съд за хляб. Покрийте с хартия за печене.
Сварете цвеклото. Готово е, когато лесно можете да го прободете с нож до сърцевината.Оставете го да изстине.
Наситнете гръцкото сирене и лука. Смесете с крема сиренето, ядковото мляко, мащерката, ½ ч.л. прясно смлян черен пипер и ½ ч.л.сол. Покрийте съда и охладете.
Обелете цвеклото и нарежете на тънки филийки (дебелина най-много сантиметър).
Подредете резенчетата цвекло в съда за печене, така че да се застъпват и да го покриват целия (дъното и стените). Сложете пласт от сместа със сирене на дъното. Подредете още ред цвекло. Повторете процеса до запълване на съда. Завършете с пласт цвекло.
Увийте съда с прозрачно фолио и затиснете с тежък предмет със същия размер. Охладете за една нощ.
Запечете ядките в сух тихан. Добавете кленовия сироп и карамелизирайте.
За да сервирате, внимателно обърнете терина в подходяща чиния. Поръсете с карамелизираните ядки и свежите подправки. Нарежете на филийки с желана дебелина.
Добър апетит
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС