Веган суров чийзкейк с горски плодове

0
242

Съставки

За крема:

  • 80 гр Violife крема сирене натурално
  • 300 гр замразени горски плодове по избор (боровинки, малини, капини или комбинация)
  • 120 гр пудра захар
  • 50 гр кокосова сметана

За основата:

  • 250 гр безглутенови бисквити
  • натрошени какаови зърна
  • 80 гр разтопено кокосово масло

За топинга:

  • пресни горски плодове
  • филирани бадеми
  • веган шоколадови флейки

Метод на приготвяне

В кухненски робот разбийте бисквитите, какаовите зърна и кокосовото масло. Сложете готовата смес в намазнен кръгъл съд за печене с диаметър 20 см. С лъжица притиснете хубаво, така че да разпределите равномерно. Оставете в хладилник да стегне.

В робот разбийте замразените горски плодове. Добавете крема сиренето и размесете. Последно сложете захарта и кокосовата сметана и блендирайте до получаването на гъст крем.

С шпатула нанесете крема върху основата. Покрийте с прозрачно фолио и оставете в хладилник за поне час.

Извадете съда от хладилника и декорирайте с топинги по ваш избор.

Добър апетит

Препоръчани продукти

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име