• Вход
  • Регистрация

Веган Строганов с кейл и гъби [без глутен]

Време за подготовка: 10 мин Време за приготвяне: 15 мин Порции: 4

Съставки

  • 500 гр нарязани гъби
  • 6 големи листа кейл
  • 2 с.л. гхи или зехтин
  • 1 голям лук
  • 1 с.л. дижонска горчица
  • 1 с.л. доматена паста
  • 1 с.л. безглутенов соев сос
  • ½ ч.ч. зеленчуков бульон
  • ¾ ч.ч. веган сметана
  • ½ ч.ч. пресен магданоз
  • 250 гр трицветна паста пенне без глутен
  • сол и черен пипер на вкус

Метод на приготвяне

Пригответе пастата по указанията на пакета. Прецедете и оставете да се охлади. Наситнете лука и чесъна. Нарежете листата кейл на ивички. Загрейте мазнината и сотирайте лука. Добавете гъбите, като разбърквате през няколко минути. Последователно сложете в тигана дижонската горчица, соевия сос, доматената паста и бульона. Накрая добавете кейла и пастата. Овкусете. Оставете да къкри няколко минути. Изключете котлона. Залейте пастата с веган сметната и гарнирайте с прясно нарязан магданоз. Добър апетит.

[mc4wp_form id="2800"]

Tрицветна паста пенне без глутен

Търсене


Получавай актуални оферти:
Абонирай се за нашия бюлетин!
Автор: Lifestore

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 5% отстъпка от първата ти поръчка!