• Вход
  • Регистрация

Веган Строганов с кейл и гъби [без глутен]

Време за подготовка: 10 мин Време за приготвяне: 15 мин Порции: 4

Съставки

  • 500 гр нарязани гъби
  • 6 големи листа кейл
  • 2 с.л. гхи или зехтин
  • 1 голям лук
  • 1 с.л. дижонска горчица
  • 1 с.л. доматена паста
  • 1 с.л. безглутенов соев сос
  • ½ ч.ч. зеленчуков бульон
  • ¾ ч.ч. веган сметана
  • ½ ч.ч. пресен магданоз
  • 250 гр трицветна паста пенне без глутен
  • сол и черен пипер на вкус

Метод на приготвяне

Пригответе пастата по указанията на пакета. Прецедете и оставете да се охлади. Наситнете лука и чесъна. Нарежете листата кейл на ивички. Загрейте мазнината и сотирайте лука. Добавете гъбите, като разбърквате през няколко минути. Последователно сложете в тигана дижонската горчица, соевия сос, доматената паста и бульона. Накрая добавете кейла и пастата. Овкусете. Оставете да къкри няколко минути. Изключете котлона. Залейте пастата с веган сметната и гарнирайте с прясно нарязан магданоз. Добър апетит.



Търсене


Получавай актуални оферти:
Абонирай се за нашия бюлетин!
Lifestore
10/12/2018 00:00
В Lifestore работят доказани професионалисти в областта на алтернативната медицина, нутриционистиката, диетологията и здравословната кухня. Рецептите, които пишем, са изпробвани, диетите - безопасни, а статиите на тема здраве и храни са базирани на научно обосновани факти. За всичко, което ви интересува, можете да ни питате в коментар под статиите или в чата - ние сме насреща!

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 10% отстъпка от първата ти поръчка!