Веган сирене от кашу с подправки

0
363

Продължаваме темата за млечните продукти и техните заместители и днес ви предлагаме вкусна рецепта за сирене от кашу. Нежният вкус на ядката и кремообразната текстура на сиренцето се допълват перфектно от подправките, за да направят всяка филийка хляб щастливо схрускана. Безгрижно и вкусно хапване, което не само че не съдържа казеин, но е и богато на пробиотици.

Необходими съставки:
Начин на приготвяне:

Накиснете кашуто за поне 4 часа. Когато ядките омекнат напълно, излейте водата и изплакнете обилно.

Добавете ябълковия пектин, лимоновия сок, маята и съдържанието на пробиотичната капсула към кашуто. Блендирайте добре в кухненски робот.

Поставете сместа в добре намазнена купа. След около час извадете сиренето от купата (то ще е все още меко) и го оваляйте в подправките.

Оставете в хладилника за няколко часа, докато стегне.

Хапнете с удоволствие.

Желаем ви здрав апетит.

Рецепта и снимки: onegreenplanet.org

Nasheto_predlojenie

100% веган храна с ядков вкус направена основно от неактивна мая без изкуствени добавки и консерванти.
100% веган храна с ядков вкус направена основно от неактивна мая без изкуствени добавки и консерванти.
Има множество пробиотични формули комбинация от най- различни бактериални щамове. Сред които най- често срещан е Lactobacillus acidophilus.
Има множество пробиотични формули комбинация от най- различни бактериални щамове. Сред които най- често срещан е Lactobacillus acidophilus.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име