БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Време за приготвяне: 60 мин
Порции: 6
Загрейте фурната на 175 градуса.
Намазнете малка тава или форма за печене с кокосово масло.
Намачкайте бананите с вилица.
Добавете към тях крема сиренето и разбъркайте добре.
Изсипете сместа в тавата и печете за 30 минути.
Оставете я да се охлади за 5-10 минути. Със супена лъжица загребете от сместа и оформете равномерни топчета. Може да си помагате с ръце. Набучете всяко топче с клечка за зъби, шиш или клечка от сладолед.
Оставете да стегнат за 15 минути в хладилник.
Междувременно разтопете двата вида шоколад на водна баня.
Извадете топчетата от хладилника. Като ги държите за клечката, потопете всяко топче в тъмния шоколад. Охладете за 15 минути в хладилник.
След като шоколадът стегне, с лъжица посипете върху топчетата разтопен бял шоколад. Върнете в хладилника за още 15 минути.
Можете преди шоколадът да стегне да оваляте в натрошени ядки.
Консумирате със следобедната чаша чай или кафе.
Добър апетит.
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС