БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Време за подготовка: 90 мин
Време за приготвяне: 25 мин
Порции: 7
Разтопете 5 с.л. кокосово масло, добавете ядковото мляко и маята и разбъркайте.
В друга купа смемсете брашното, захарта и солта. Добавете мокрите към сухите съставки и бъркайте с миксер, докато получите хомогенно тесто.
Извадете тестото от миксера и го размесете с ръце за няколко минути. Увийте го в прозрачно фолио и го оставете на топло място да втаса за 1 час.
Загрейте фурната на 180 градуса.
За пълнежа сложете фурмите в малка тенджера на среден котлон и ги залейте с 80 мл вода. Бъркайте, докато фурмите се разтопят напълно. Добавете към тях канелата и оставете да изстинат.
Разточете тестото в правоъгълна форма и намажете с изстиналите фурми. Навийте тестото и го нарежете на 7 парчета с дължина 3-4 см всяко.
Намазнете подходящ съд за печене с малко разтопено кокосово масло. Подредете нарязаните парчета във формата на кръг. Намажете питата с малко ядово мляко. Печете за 25 мин или до златисто. Когато е готова, намажете я с кленов сироп.
За глазурата смесете крема сиренето със сиропа от агаве. Докато питата е още топла, полейте със сместа. Поръсете с малко натрошени ядки.
Добър апетит
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС