БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal| number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price| number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total| number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Време за приготвяне: 80 мин
Порции: 4
700 гр карфиол
50 гр чия семена
6 гр кокосово брашно
5-6 гъби
7-8 чери домата
малка глава червен лук
босилек
доматен сос
½ ч.л, чесън на прах
½ ч.л. риган на прах
½ ч.л. сол
Гответе карфиола на пара за 10-15 минути и след това го настържете или надробете в кухненски робот.
Поставете го в кухненска кърпа, осолете и завържете кърпата на вързоп.
Оставете карфиола да се отцеди от излишната вода за 20-тина минути.
Сложете отцедения карфиол в голяма купа и овкусете със солта, чесъна на прах и ригана. Добавете кокосовото брашно. Намачкайте чия семената и ги сложете в сместа. Разбъркайте добре.
Разстелете сместа в подходящ съд за печене върху хартия. Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за 45 минути.
След като блатът е готов, извадете го от фурната и го оставете да се охлади.
Намажете с доматен сос.
Нарежете гъбите, лука и чери доматите. Настържете веган моцарелата. Подредете върху блата.
Върнете във фурната за още 10 минути.
Накрая поръсете със свеж босилек.
Добър апетит
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС