Веган Мечка

0
503
Веган мечка

Знаете ли какво е мечка? Не животното, а ястието – пълнена чушка със сирене. Като дете, това ми беше типична следобедна закуска през лятото. Даже понякога, залисана в игри, когато забравях да ям цял ден, направо обядвах с мечка. Научих, че се казва така чак като възрастна. А колко щях да се радвам като дете при мисълта, че ям мечка…

Със натуралното сирене на Виолайф става много вкусна мечка

Какво е нужно?

  • 200 гр. (една малка опаковка) бяло натурално сирене Violife
  • 1 – 2 ч.л. зехтин (по желание)
  • 1 ч.л. червен пипер
  • 1 ч.л. чубрица
  • ½ ч.л. прясна мащерка ( 1 ч.л. суха)
  • Сол и черен пипер на вкус
  • 1/3 връзка магданоз накълцан на дребно
  • 3 – 4 бр. чушки нарязани на половина по дължина

Как да я приготвите?

  1. В голяма купа, с помощта на вилица, намачкайте сиренето и зехтина,(ако ползвате) докато няма буци.
  2. Добавете останалите съставки и ги разбъркайте, докато се смесят добре.
  3. Напълнете получената смес в чушките като запълните добре, за да е вкусна всяка хапка.
  4. Гарнирано с авокадо, сусам, зелена салата и чери домати.

Трайност: 2 дни добре покрит в хладилник

Предишна статияДоматено Песто
Следваща статияНай-горещите тенденции в храненето за 2018 (2)
Николета Колева
Аз съм професионален готвач, специализиран в приготвянето на веган и вегетариански ястия. Интерсът ми към здравословното хранене започва още в гимназията. От престоя ми 5 години в Азия ме насочи към кулинарията като кариера. Работила съм в ресторанти в Тайланд, Малайзия, Индонезия, Тайван и Китай. Сертифицирана съм в "Radiantly Alive's Living Food Chef Certification Course" за гурме сурови ястия и продължавам да преоткривам изкуството на приготвянето на храна. Моята страст е да споделя знанията и уменията си с кулинари-любители и да покажа на хората, че вкусните и здравословни ястия могат да бъдат лесни за приготвяне. В блога на Lifestore ще представя различни рецепти, с които бих искала да вдъхновя читателите да се наслаждават не само на хапването, но и на приготвянето на храната.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име