БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Пригответе апетитни веган браунита с тиква и зарадвайте всички у дома! Пригответе ги заедно с децата, сервирайте ги като десерт или им се насладете със следобедното кафе или ароматна чаша чай. Със сигурност ще си оближете пръстите!
Време за приготвяне: 1, 5 часа
Порции: 12 бр.
55 гр. веган масло Yogan
150 - 200 гр. кокосова захар
120 гр. пюре от тиква
7,5 гр. Органик веган заместител на яйца Terra Vegane
45 мл. вода
Ванилия
30 гр. сурово какао на прах
60 гр. безглутеново брашно за всякакви цели Orgran
½ ч.л. бакпулвер без глутен
Щипка сол
120 гр. веган крема сирене Violife
80 гр. кокосова захар
5 гр. Органик веган заместител на яйца Terra Vegane
30 мл. вода
Ванилия
80 гр. пюре от тиква
½ ч.л. цейлонска канела
Загрейте фурната на 175 градуса.
Застелете тавичка за печене с високи стени с хартия за печене.
Пригответе заместителя на яйца според указанията на опаковката.
Разтопете маслото на водна баня.
В подходяща купа разбийте с телена бъркалка или миксер разтопеното масло, кокосовата захар, тиквеното пюре, заместителя на яйца и ванилията.
В отделна купа смесете какаото, брашното, бакпулвера и солта.
Прибавете сухата смес към течната и внимателно объркайте с шпатула до хомогенизиране.
Излейте сместа в тавичката и разпределете равномерно.
Пригответе заместителя на яйца според указанията на опаковката.
В голяма купа разбийте крема сиренето, кокосовата захар и яйчения заместител, ванилията и канелата с помощта на телена бъркалка.
Разделете получената смес на две равни части.
Към половината от получената глазура прибавете пюрето от тиква и разбръвкайте до хомогенизиране.
С помощта на лъжица разпределете бялата глазура внимателно върху сместа за брауни.
Повторете с другата половина от глазурата.
С помощта на клечка за зъби / вилица/ нож направете резки по глазурата до пълно покриване на брауни сместа и получаване на красива чийзкейк глазура.
Печете в предварително загрята фурна за 40 – 50 минути.
Извадете от фурната и оставете да се охлади напълно. След това преместете сладкиша в хладилника за минимум 2 часа.
Нарежете на 12 парчета и сервирайте с топка сладолед.
Забележка: Пюре от тиква можете да си направите като сварите или изпечете тиква. Печената тиква е с по – плътна консистенция, докато варената е по – водниста.
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС