Табуле с царевичен кус-кус [веган, без глутен]

0
365

Обичаме салати, особено, когато са вкусни и засищащи. Тъй като в блога на Lifestore обичаме кулинарни експерименти от цял свят, днес ти предлагаме нашата безглутенова версия на табуле. Хапваме го в добра компания и без никакви угризения.

Необходими съставки:

• 1-2 ч.ч. сварен кус-кус от царевица и ориз
• 1 ч.ч. нарязан на ситно магданоз
• Шепа свежи листа от мента
• 2 средно големи домата
• 1 скилидка чесън
• Сокът на един лимон
• 2 малки глави лук
Сол и зехтин на вкус

Начин на приготвяне:

Нарязваме на зеленчуците на много ситно или ги пулсираме в кухненски робот на няколко оборота.
Смесваме накълцаните зеленчуците с кус-куса и овкусяваме със сол, зехтин и лимонов сок.
Консумираме с удоволствие.
Желаме ти здрав апетит!

Nasheto_predlojeniehimalaiska_sol_finazehtin_2

kuskuscarevicaoriz-e1333121430196

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име