Сурови веган шоколадови трюфели

0
240

Съставки за 30 бр

За крема

За топинга

  • 125 гр веган черен шоколад за готвене
  • 50 гр кокосово масло
  • ядки по избор
  • кокосови стърготини
  • сушени плодове по избор

Метод на приготвяне

  1. Смесете всички съставки за крема в купа.
  2. Покрийте купата с фолио и оставете в хладилник да стегне (минимум 1 час).
  3. Разтопете кокосово масло и шоколада на водна баня.
  4. Извадете крема от хладилника и оформете топчета с ръце.
  5. Потопете всяко топче в шоколада, като се уверите, че той е разпределен равномерно от всички страни.
  6. Подредете готовите трюфели в подходящ съд и поръсете с ядки, кокосови стърготини или плодове по ваш избор.
  7. Оставете в хладилник за 30 мин и консумирайте с удоволствие.

Препоръчани продукти

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име