Супа с нахут и карфиол [веган]

0
290

[fb_button]

 

Вкусна гатанка: Какво е топло, червено и богато на протеини и витамин С? Днешната супа, разбира се. Предлагаме ви лесна постна рецепта, богата на хранителни вещества, която ще донесе радост на небцето ви и топлина в дните ви.

Необходими съставки:

Начин на приготвяне:

Нарежете лука и сотирайте в средно голям тиган с малко зехтин за 2-3 минути.

Нарежете карфиола на цветчета и го прибавете към лука заедно с водата, доматеното пюре, кокосовата сметана, нахута и подправките.

Оставете всички съставки да врат на тих огън за 20 минути (или докато карфиолът омекне).

Свалете от котлона. Изсипете супата в блендер и пулсирайте 2-3 пъти на високи обороти, така че съставките да се наситнят допълнително, но да не се получи крем супа.

Готовата супа може да гарнирате с кокосова сметана, свежи листа босилек или сусамово семе.

Хапнете с удоволствие.

Желаем ви здрав апетит.

Рецепта и снимка:

onegreenplanet.org

Nasheto_predlojeniecampo-nariyazani-domati-konservakokosmilch

nahut1

СПОДЕЛИ
Предишна статияФренска рецепта за боб на фурна [веган, без глутен]
Следваща статияМедът и пчелите
LifeStore
Всички ние, от екипа на LifeStore, всеки ден полагаме усилия да открием най-висококачествените био и натурални добавки, храни, напитки и продукти за живот, които да са не само с гарантиран произход, но и с отлично качество! Продукти, които да отговарят на високите ни изисквания, и които да направим достъпни за всички вас – ценители на здравето!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име