БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Време за приготвяне: 35 мин.
Порции: 6
Днес сме ви подбрали една нетрадиционна рецепта за суфле. Изненадайте любимите си хора с горещо суфле с броколи и сирене, което направо се топи в устата!
200 гр. веган натурално крема сирене Violife
400 гр. пресни броколи, нарязани на ситно
4 с.л. зехтин
4 с.л. картофено нишесте
550 мл. овесено мляко
2 с.л. дижонска горчица
¼ ч.л. нарязани на ситно свежи листа мащерка
5 с.л. ленено семе, накиснато в 150 мл вода
2 с.л. брашно с набухвател
Сол на вкус
Зелен лук за гарниране
Намаслете 6 керамични формички за суфле и ги поставете в тава за печене.
Бланширайте броколите във вряща вода за 3 минути, отцедете и ги оставете на страна.
В средно голям дълбок тиган загрейте зехтина, добавете картофеното нишесте и бъркайте около 1 минута. Добавете млякото, горчицата, мащерката и солта. Бъркайте непрестанно за 1 – 2 минути, докато се сгъсти.
Отдръпнете от котлона и добавете крема сиренето. Добавете сместа от ленено семе и вода, броколито и брашното. Разбъркайте добре до пълното хомогенизиране на съставките. Излейте сместа във формичките и ги сложете да се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна за 30 – 35 минути, докато удвоят размера си и придобият златист загар.
Сервирайте готовите суфлета ведната, поръсени с нарязан на ситно зелен лук.
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС