Сирене от кашу – пробиотична веган бомба

0
1180
Cashew-cheese

Всеки от нас има своите любими храни, които предпочита пред всички останали. За някои това е пицата, за други – шоколада, а за трети – невероятното сирене от кашу. То, меко казано, може да засенчи много други растителни млечни продукти и сигурно сте любопитно с какво.

И така, представяме ви сирене от кашу, което ще промени представите ви за веган хранене.

Какво представлява и как се консумира сирене от кашу

Перфектен за мазане, без глутен и веган, специалното сирене от кашу Delishu отговаря на най-високите изисквания за вкусен и здравословен продукт.

Сирене от кашу Делишу е сред най-мощните източници на живи пробиотични бактерии в лесноусвояема форма. В една скромна опаковка от 100 гр се съдържат 17 млрд. Lactobacillus Bulgaricus и Lactobacillus Acidophilus. Тези помощници са незаминими за по-силен имунутет, по-добро храносмилане и нормална стомашна функция.

Много българи не могат без кашкавал или сирене на трапезата си и ние сме като тях, но с една малка разлика – предпочитаме сирене от кашу, защото то е изцяло здравословно, българско и не съдържа алергени като глутен.

С помощта на добре познатия процес на ферментация, производителите гарантират невероятен вкус, хранителни качества и уникална комбинация от кашу и кокосово масло, обединени чрез пробиотична закваска.

Делишу неслучайно е сред любимите марки на нашите клиенти – това е българска иновация, с отличителен вкус и подход към истински ценното в един продукт за хранене.

Сигурно се чудите как може да консумирате сирене от кашу – по безброй различни начини. Някои от нашите любими варианти са:

  • Със сушени плодове;
  • С мед и малинов или портокалов дресинг;
  • С чаша сладко вино или розе;
  • В комбинация с песто и брускети;
  • С плочки или бейби домати;
  • Като добавка към креп супи от тиква, гъби, броколи, картофи, моркови;
  • С бейби кисели краставички;
  • С препечен хляб или крекери;
  • Към ризото или антипасти.

Защо да изберем сирене от кашу на Delishu

Най-важното, на което залагат производителите, е липсата на изкуствени консерванти, подобрители, сгъстители и овкусители. Освен това, в различните видове сирене от кашу няма да намерите:

  • Млечни захари или протеини;
  • Глутен и соя;
  • Лактоза и казеин;

В търсене на нещо по-различно, което да изпробвате при следващия си кулинарен подвиг, заложете на сирене от кашу. Вкусът му е плътен, нежен и мек, засищащ кисело-солен и чудесна добавка към сутрешната закуска.

Ако не можете да ядете сирене или не трябва, поради каквато и да е причина, това сирене от кашу е изключение от правилото. То е абсолютно веган, лишено от изкуствена преработка и подобрители.

Сигурни сме, че то ще задоволи и най-капризния вкус, само трябва да му дадете един шанс. Той ще ви се отблагодари с така необходимите калий, мед, желязо, магнезий, цинк и олеинова киселина – отличен заместител на наситените мастни киселини в стандартните млечни продукти.

Всъщност забравихме да ви кажем колко вкусна пица може да приготвите със сирене от кашу. Ще ви оставим да откриете сами неговия неповторим вкус!

Препоръчани продукти за вегани

За да намерите вашата любима комбинация от ухание, вкус и наслада, сме ви приготвили няколко разновидности сирене от кашу, като всички имат една обща прилика – изобилие от пробиотични бактерии за добро храносмилане и имунитет.

Веган сирене от кашу Delishi/Делишу (Сире-НЕКА) Somavital – 100 гр – без яйца, глутен, лактоза, захар и соя. Здравословна и вкусна алтернатива на обикновеното сирене;

Веган сирене от кашу, сушени домати и риган Delishu/Делишу Somavital – 100 гр – без яйца, глутен, лактоза, захар и соя, идеален за пица, паста, брускети;

Веган сирене от кашу, манатарки и мащерка Delishu/Делишу Somavital – 100 гр – без яйца, глутен, лактоза, захар и соя, с мек балансиран вкус на органични манатарки и дива мащерка. Подходящ за крекери, препечен хляб, антипасти и крем супи.

Очакваме да споделите отзиви за избраното сирене от кашу, както и рецептите, в които го използвате.

Приятно пазаруване в Lifestore.bg – магазин за здраве!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име