• Вход
  • Регистрация

Салата с печен сладък картоф и карфиол [веган, без глутен]

[fb_button]   Тази вкусна салата съчетава топлите цветове и аромати на печени зеленчуци със свежестта на ароматния дресинг. Спанакът в състава й придава хрупкава свежест, а зрънцата нар танцуват по небцето. Сладко и солено, свежо и топло се срещат в една игрива комбинация, на която никой не би могъл да устои.

Необходими продукти:

За салатата:
  • 1 голям сладък картоф
  • ½ глава карфиол
  • 1 жълта чушка
  • 1 ч.ч. спанак
  • 1/3 ч.ч. семена от нар
  • Сол и черен пипер на вкус
За дресинга:

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната на 180 градуса. Нарежете картофът и карфиолът и ги оставете да се готвят на пара до почти пълна готовност. Подредете зеленчуците заедно с нарязаната жълта чушка, поръсете със сол и черен пипер на вкус и ги запечете за 30-40 минути в загрятата фурна. Смесете готовите зеленчуци с измития спанак и семената от нар. За да приготвите дресинга, смесете всички съставки в малък буркан. Затворете съда плътно и разклатете добре. Залейте салатата с готовия дресинг и консумирайте с удоволствие. Желаем ви здрав апетит. Рецепта и снимка: Onegreenplanet.org Nasheto_predlojenie maplesyrup250 home_kombucha_vinegar_bg_1

Търсене


Получавай актуални оферти:
Абонирай се за нашия бюлетин!
Автор: Тест
Тест

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 5% отстъпка от първата ти поръчка!