БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Време за подготовка: 15 мин.
Порции: 4
Днешната рецепта е лека, свежа и наситена с витамини. Витализирайте се с тази вкусна салата от фенел и изненадайте гостите и семейството си с нестандартния ѝ вкус! Прекрасна добавка към всяко ястие или подходяща за лека вечеря.
3 средно – големи глави фенел (почистени от листа и стебла)
¼ ч. орехи
1 голям грейпфрут
1 шепа прясна рукола
1 стрък пресен лук, почистен и нарязан на ситно
1 портокал
10 листа мента
2 -3 стебла целина/селъри
2-3 листа манголд
Сок от 1 лимон
1 опаковка Веган крема сирене Violife
2 с.л. зехтин
1 ч.л. настъргана кора от портокал
2 с.л. пълнозърнеста горчица
Сок от 1 портокал
Поставете орехите в сух тиган и ги запечете на умерена температура. Леко ги нарежете и ги оставете на страна.
Нарежете фенела много на тънко с помощта на ренде. Прехвърлете го в купа, подходяща за сервиране, овкусете със сол, черен пипер и лимонов сок.
Обелете портокала и грейпфрута, нарежете ги на шайби и ги добавете към фенела. Прибавете и лука и руколата.
Смесете крема сиренето с продуктите за дресинга докато се хомогенизират. Полейте салатата с дресинга. Гарнирайте със запечените орехи и листата от мента.
Да ви е вкусно!
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС