Ризото с цвекло (веган, без глутен)

269

Време за приготвяне: 30 мин

Порции: 4

Съставки

Метод на приготвяне

Нарежете цвеклото и гъбите. Изпечете ги за 15 минути заедно с розмарина в предварително загрята на 180 градуса фурна.

В тиган загрейте зехтина. Наситнете лука и чесъна и ги сотирайте в мазнината. Добавете ориза. Разбъркайте добре и налейте виното. Когато оризът го поеме, добавете водата или бульона и намалете котлона. Овкусете.

Накрая добавете гъбите, цвеклото и крема сиренето. Поръсете с половината просоциано и наситнените орехи. Преди да сервирате, поръсете с останалото сирене.

Добър апетит

Препоръчани продукти

LifeStore
Всички ние, от екипа на LifeStore, всеки ден полагаме усилия да открием най-висококачествените био и натурални добавки, храни, напитки и продукти за живот, които да са не само с гарантиран произход, но и с отлично качество! Продукти, които да отговарят на високите ни изисквания, и които да направим достъпни за всички вас – ценители на здравето!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име