• Вход
  • Регистрация

Ризото с цвекло (веган, без глутен)

Време за приготвяне: 30 мин

Порции: 4

Съставки

Метод на приготвяне

Нарежете цвеклото и гъбите. Изпечете ги за 15 минути заедно с розмарина в предварително загрята на 180 градуса фурна.

В тиган загрейте зехтина. Наситнете лука и чесъна и ги сотирайте в мазнината. Добавете ориза. Разбъркайте добре и налейте виното. Когато оризът го поеме, добавете водата или бульона и намалете котлона. Овкусете.

Накрая добавете гъбите, цвеклото и крема сиренето. Поръсете с половината просоциано и наситнените орехи. Преди да сервирате, поръсете с останалото сирене.

Добър апетит!

Търсене


Получавай актуални оферти:
Абонирай се за нашия бюлетин!
Автор: Lifestore

Продукти в рецепта

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 5% отстъпка от първата ти поръчка!