• Вход
  • Регистрация

Ризото с цвекло (веган, без глутен)

Време за приготвяне: 30 мин

Порции: 4

Съставки

Метод на приготвяне

Нарежете цвеклото и гъбите. Изпечете ги за 15 минути заедно с розмарина в предварително загрята на 180 градуса фурна.

В тиган загрейте зехтина. Наситнете лука и чесъна и ги сотирайте в мазнината. Добавете ориза. Разбъркайте добре и налейте виното. Когато оризът го поеме, добавете водата или бульона и намалете котлона. Овкусете.

Накрая добавете гъбите, цвеклото и крема сиренето. Поръсете с половината просоциано и наситнените орехи. Преди да сервирате, поръсете с останалото сирене.

Добър апетит!

Търсене


Получавай актуални оферти:
Абонирай се за нашия бюлетин!

Продукти в рецепта

Lifestore
24/07/2019 00:00
В Lifestore работят доказани професионалисти в областта на алтернативната медицина, нутриционистиката, диетологията и здравословната кухня. Рецептите, които пишем, са изпробвани, диетите - безопасни, а статиите на тема здраве и храни са базирани на научно обосновани факти. За всичко, което ви интересува, можете да ни питате в коментар под статиите или в чата - ние сме насреща!

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 10% отстъпка от първата ти поръчка!