БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Кокосови, с мюсли, бананови, класически, кръгли, дори триъгълни и окъпани в течен шоколад, гарнирани с горски плодове… Представихте ли си вече близката неделя, в която се радвате на аромата на палачинки у дома? И може да им се радвате още повече с най-лесните рецепти за палачинки, които ще ви разкрием днес.
Захарта и яйцата се разбиват в купа с помощта на миксер. Ако нямате такъв, пробвайте по класическия начин – с вилица. Към тях добавяте водата, както и брашното, което пресявате постепенно. Накрая е ред на млякото и солта, след което разбърквате хубаво.
Ако разполагате със специален вид плосък тиган за палачинки ще постигнете търсения ефект. Ако ли не – използвайте обикновен тиган, който да не е много дълбок и да не е уок. Загрявате и намазвате с маслото, което трябва да е не по-голямо от грахово зрънце. Вземате черпак, по-подходящ е малкият размер, и изсипвате съдържанието му, като го разпределите равномерно. Когато страната на палачинката се отлепи е време да я обърнете.
За тези, които не харесват сладко имаме и солени рецепти за палачинки. Те също стават много лесно и са с малко необходими продукти:
Стават също толкова пухкави и е нужно само да смесите всички съставки, след което да изпечете на тиган. Консумирайте с банан, мед, горски плодове или чисти.
Сред по-модерните рецепти за палачинки са палачинките със суперхрани. При тях се добавят ленено семе (смляно), чиа семена, годжи бери или други суперхрани по избор. Другите продукти са:
Кокосовите палачинки са на ред – изненадващо вкусни и бързи за приготвяне. Ако не ви харесва текстурата на кокосовото брашно може да го замените с нахутено, но все пак сега ще ви дадем рецепта за кокосови палачинки. Продукти:
Много харесвани са различните бананови рецепти за палачинки, които се получават супер пухкави. А могат да бъдат и безглутенови!
Бананови палачинки без яйца? За заместител на яйцата може да използвате чиа, която предварително сте накиснали в ядково мляко за 15 минути.
Важно е да подготвите тигана си с лъжичка кокосово масло, което да разстелите равномерно в тигана. И е време за екшън! Продуктите са:
Не забравяйте кокосовото масло, за да не залепват палачинките ви. Блендирайте всичко и оформете палачинка с диаметър не повече от 5 см. Печете ги на средно силна степен с обръщане.
За финал искаме да ви изненадаме с най-сладката от новите ни рецепти за палачинки идея. Шоколадови палачинки с банан!
Продуктите са за 6 до 8 палачинки, като ви трябват още:
Към прясното мляко се добавят бананът и солта, като трябва да изчакате да се стопли млякото на котлон. След това добавяте шоколада и маслото и разбърквате, за да се смесят и разтопят всички съставки. В отделна купа смесвате нишестето с какаото, яйцето и белтъците, след което разбърквате. Финалната стъпка е да се изсипе шоколадовата смес с постоянно разбъркване и полученото трябва да престои за час. След това може да изпържите страхотните палачинки с помощта на кокосово масло.
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС