• Вход
  • Регистрация

При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.

Пържени калмари без глутен

Време за приготвяне: 30 мин


Съставки


Метод на приготвяне

Намачкайте чесъна и го смесете с лимоновия сок, солта и черния пипер. Овкусете калмарите.

Отцедете ги леко и ги оваляйте в брашно.

Разбийте яйцето с малко мляко и потопете калмарите в тях. 

Оваляйте в оризовата галета.

За по-хрупкава коричка, повторете трите стъпки с брашното, яйцето и галетата.

Оставете ги в хладилник за 15 минути. 

Загрейте мазнина в дълбок тиган и изпържете калмарите за около минута, или до златисто-кафява коричка. 

Оставете ги да се отцедят на кухненска хартия и сервирайте с лимон или млечен сос. 

Добър апетит

Търсене


Получавай актуални оферти:
Абонирай се за нашия бюлетин!

Продукти в рецепта

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 10% отстъпка от първата ти поръчка!