БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Време за приготвяне: 30 мин
Съставки
Намачкайте чесъна и го смесете с лимоновия сок, солта и черния пипер. Овкусете калмарите.
Отцедете ги леко и ги оваляйте в брашно.
Разбийте яйцето с малко мляко и потопете калмарите в тях.
Оваляйте в оризовата галета.
За по-хрупкава коричка, повторете трите стъпки с брашното, яйцето и галетата.
Оставете ги в хладилник за 15 минути.
Загрейте мазнина в дълбок тиган и изпържете калмарите за около минута, или до златисто-кафява коричка.
Оставете ги да се отцедят на кухненска хартия и сервирайте с лимон или млечен сос.
Добър апетит
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС