БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Декември е пълен с поводи да се събираме около маса, толкова имени дни, Бъдни вечер, Коледа и накрая Нова година.
Когато следваме нестандартен начин на хранене, това може да доведе до сконфузни и стресови моменти на празничните събирания. Какво да приготвим, което хем е в хармония с нуждите ни, хем е вкусно и ще зарадва и останалите, които се хранят различно от нас?
Винаги има начин това да стане – безглутеновата и постна кухня съвсем не е безвкусна и трудна за готвене.
Изключително съм доволна от готовата смес за хляб Примиум на Оргран. Не обичам да меся и точа, затова този микс е чудесна опция за мен. Комбиниран с ароматни сушени билки и веган гръцко сирене на Violife се получи невероятна питка, която на вкус ми напомни на любимата ми италианска фокача.
През това време в малка купа смесете леко кубчетата сирене, около 2 с.л. зехтин риган и мащерка. Когато питката втаса, поставете с леко натискане кубчетата сирене. Останалия зехтин и подправки разнесете с четка по повърхността на питката. По желание, можете да поръсите семена ким и зърна морска сол.
Сложете питката да се пече в предварително загрята фурна на 190 С за 10 мин. После на 160 С за още 20 мин. или докато хване коричка и стане златиста.
Когато е готова, изкарайте я от формата и оставете да изстине, преди да се нареже.
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС