БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Време за подготовка: 20 мин
Време за приготвяне: 15 мин
Порции: 6
Сложете всички съставки без брашното и зехтина в средно голяма купа и разбъркайте добре.
Оформете топчета с големината на орех.
Оваляйте в брашното.
Изпържете топчетата в зехтин.
Подредете ги в дълбок съд за печене (касерола).
Загрейте фурната на 160 градуса.
Сложете всички съставки в малка тенджера. Гответе на слаб огън за около 10 минути, като разбърквате често, за да не загори течността. Кърито не трябва да завира.
Залейте пилешкото със соса и сложете във фурната за 10 минути.
Сервирайте с нарязан пресен магданоз и веган крема сирене.
Добър апетит
[mc4wp_form id="2800"]
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС