Печена паста пенне с 3 вида сирена

0
275

Необходими продукти:

Начин на приготвяне:

  • Загрейте фурната до 180 градуса.
  • Загрейте зехтина в тенджера и след като се нагорещи, прибавете лука. Готви се около 5 минути докато омекне. Разбърквайте често.
  • Докато приготвяте лука, сгответе пастата съгласно указанията на пакета и прецедете.
  • Смесете царевичното нишесте с половин чаша от млякото в малка купа. Прибавете останалото мляко към лука и го оставете да се вари.
  • Разбъркайте царевичното нишесте и го прибавете към лука и млякото. Вари се 2 минути или докато сместа се сгъсти, бъркайте постоянно.
  • Отстранете от огъня и добавете солта, пипера и индийското орехче.
  • Добавете сирената чедър и моцарела, разбъркайте енергично, докато сирената се разтопят.
  • Добавете готовата паста и разпределете сместа равномерно в подходящ съд или гювечета намазани с масло.
  • Смесете Пармезана и галетата и посипете върху сместа с пастата.
  • Печете при 180 градуса за около 30 мин или докато соса набъбне и повърхността придобие златист цвят.

СПОДЕЛИ
Предишна статияФибрите – главен герой в борбата с килограмите
Следваща статия7 суперхрани, с които да подсилите тялото си
LifeStore
Всички ние, от екипа на LifeStore, всеки ден полагаме усилия да открием най-висококачествените био и натурални добавки, храни, напитки и продукти за живот, които да са не само с гарантиран произход, но и с отлично качество! Продукти, които да отговарят на високите ни изисквания, и които да направим достъпни за всички вас – ценители на здравето!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име