Панирано филе от сьомга без глутен

123

Съставки

  • 4 порции филе от сьомга
  • ½ ч.ч. хрупкава оризова галета Orgran
  • 2 с.л. настърган веган кашкавал
  • 1 с.л. пресен розмарин, нарязан на ситно
  • 2 с.л. пресен магданоз, нарязан на ситно
  • 2 с.л. прясна мащерка, нарязана на ситно
  • сокът на 2 лимона
  • 2 с.л. зехтин
  • сол и пипер на вкус

Метод на приготвяне

Загрейте фурната на 180 градуса и сложете хартия за печене в подходящ съд.

В голяма купа смесете галетата, пармезана, подправките и лимоновия сок.

Оваляйте всяко филе сьомга в получената смес и подредете в тавата.

Залейте със зехтина и останалта смес.

Гответе за 10-12 минути.

Сервирайте със задушени зеленчуци и ориз.

Добър апетит

Препоръчани продукти

LifeStore
Всички ние, от екипа на LifeStore, всеки ден полагаме усилия да открием най-висококачествените био и натурални добавки, храни, напитки и продукти за живот, които да са не само с гарантиран произход, но и с отлично качество! Продукти, които да отговарят на високите ни изисквания, и които да направим достъпни за всички вас – ценители на здравето!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име