• Вход
  • Регистрация

Панирано филе от сьомга без глутен

Съставки

  • 4 порции филе от сьомга
  • ½ ч.ч. хрупкава оризова галета Orgran
  • 2 с.л. настърган веган кашкавал
  • 1 с.л. пресен розмарин, нарязан на ситно
  • 2 с.л. пресен магданоз, нарязан на ситно
  • 2 с.л. прясна мащерка, нарязана на ситно
  • сокът на 2 лимона
  • 2 с.л. зехтин
  • сол и пипер на вкус

Метод на приготвяне

Загрейте фурната на 180 градуса и сложете хартия за печене в подходящ съд.

В голяма купа смесете галетата, пармезана, подправките и лимоновия сок.

Оваляйте всяко филе сьомга в получената смес и подредете в тавата.

Залейте със зехтина и останалта смес.

Гответе за 10-12 минути.

Сервирайте със задушени зеленчуци и ориз.

Добър апетит

Препоръчани продукти

[mc4wp_form id="2800"]

Търсене


Получавай актуални оферти:
Абонирай се за нашия бюлетин!
Автор: Тест
Тест

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 5% отстъпка от първата ти поръчка!