• Вход
  • Регистрация

Панирани пилешки гърди без глутен [рецепта]

Време за подготовка: 25 мин

Време за приготвяне: 15 мин

Порции: 2

Съставки

Метод на приготвяне

Пригответе 3 отделни купички за панировката. Сложете във всяка, както следва галетата, брашното и заместителя на яйце.

Овкусете пилешките гърди със сол и черен пипер. Последователно ги оваляйте в галетата, брашното и заместителя на яйце. Можете да приготвите пилето по този начин и да го оставите в хладилник до 24 часа преди изпичането.

Гответе на средна температура в голям тиган, намазнен с малко зехтин. За изпичането ще са необходими около 3-4 минути на всяка страна.

Сервирайте със сварения ориз, резенчета лимон и свежа салата по ваш избор.

Добър апетит!

Търсене


Получавай актуални оферти:
Абонирай се за нашия бюлетин!

Продукти в рецепта

Lifestore
10/02/2020 16:18
В Lifestore работят доказани професионалисти в областта на алтернативната медицина, нутриционистиката, диетологията и здравословната кухня. Рецептите, които пишем, са изпробвани, диетите - безопасни, а статиите на тема здраве и храни са базирани на научно обосновани факти. За всичко, което ви интересува, можете да ни питате в коментар под статиите или в чата - ние сме насреща!

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 10% отстъпка от първата ти поръчка!