Панирана риба с кашу (без глутен)

216

Време за подготовка: 15 мин

Време за приготвяне: 40 мин

Порции: 4

Съставки

Метод на приготвяне

Загрейте фурната на 170 градуса.

Покрийте подходяща тава с хартия за печене.

Обелете тиквата и я нарежете на кубчета. Подредете ги в тавата. Поръсете с олиото от тиквени семки и с босилека.

Печете за около 40 минути или до златиста коричка.

Докато тиквата се пече, подгответе рибата.

Смесете галетата, кашуто, магданоза, копъра, ригана, марйорана и кората от лимон в подходяща купа. Овкусете със сол и черен пипер.

Размесете веган яйцата в отделен съд по описанието на пакета.

В трета купа сложете Orgran брашното.

Оваляйте всяко рибно филе последователно в брашното, яйцата и галетата.

Загрейте мазнина в голям тиган и изпържете филетата до златисто.

Когато са готови, ги оставете за няколко минути върху кухненска хартия, за да се отдели излишната мазнина.

Сервирайте върху канапе от тика, кашу и лимонови парченца.

Добър апетит

Препоръчани продукти

LifeStore
Всички ние, от екипа на LifeStore, всеки ден полагаме усилия да открием най-висококачествените био и натурални добавки, храни, напитки и продукти за живот, които да са не само с гарантиран произход, но и с отлично качество! Продукти, които да отговарят на високите ни изисквания, и които да направим достъпни за всички вас – ценители на здравето!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име