БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Време за подготовка: 15 мин
Време за приготвяне: 40 мин
Порции: 4
Загрейте фурната на 170 градуса.
Покрийте подходяща тава с хартия за печене.
Обелете тиквата и я нарежете на кубчета. Подредете ги в тавата. Поръсете с олиото от тиквени семки и с босилека.
Печете за около 40 минути или до златиста коричка.
Докато тиквата се пече, подгответе рибата.
Смесете галетата, кашуто, магданоза, копъра, ригана, марйорана и кората от лимон в подходяща купа. Овкусете със сол и черен пипер.
Размесете веган яйцата в отделен съд по описанието на пакета.
В трета купа сложете Orgran брашното.
Оваляйте всяко рибно филе последователно в брашното, яйцата и галетата.
Загрейте мазнина в голям тиган и изпържете филетата до златисто.
Когато са готови, ги оставете за няколко минути върху кухненска хартия, за да се отдели излишната мазнина.
Сервирайте върху канапе от тика, кашу и лимонови парченца.
Добър апетит
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС