• Вход
  • Регистрация

Панирана риба с кашу (без глутен)

Време за подготовка: 15 мин

Време за приготвяне: 40 мин

Порции: 4

Съставки

Метод на приготвяне

Загрейте фурната на 170 градуса.

Покрийте подходяща тава с хартия за печене.

Обелете тиквата и я нарежете на кубчета. Подредете ги в тавата. Поръсете с олиото от тиквени семки и с босилека.

Печете за около 40 минути или до златиста коричка.

Докато тиквата се пече, подгответе рибата.

Смесете галетата, кашуто, магданоза, копъра, ригана, марйорана и кората от лимон в подходяща купа. Овкусете със сол и черен пипер.

Размесете веган яйцата в отделен съд по описанието на пакета.

В трета купа сложете Orgran брашното.

Оваляйте всяко рибно филе последователно в брашното, яйцата и галетата.

Загрейте мазнина в голям тиган и изпържете филетата до златисто.

Когато са готови, ги оставете за няколко минути върху кухненска хартия, за да се отдели излишната мазнина.

Сервирайте върху канапе от тика, кашу и лимонови парченца.

Добър апетит

Търсене


Получавай актуални оферти:
Абонирай се за нашия бюлетин!

Продукти в рецепта

Lifestore
24/06/2019 00:00
В Lifestore работят доказани професионалисти в областта на алтернативната медицина, нутриционистиката, диетологията и здравословната кухня. Рецептите, които пишем, са изпробвани, диетите - безопасни, а статиите на тема здраве и храни са базирани на научно обосновани факти. За всичко, което ви интересува, можете да ни питате в коментар под статиите или в чата - ние сме насреща!

ЕКСПРЕСНА И ЛЕСНА ДОСТАВКА

100% СИГУРНОСТ ПРИ ПЛАЩАНЕ

БЪРЗА ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

ГАРАНТИРАНО ТОП КАЧЕСТВО

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА


Получавай актуални оферти, промоции и новини. Абонирай се сега и вземи 10% отстъпка от първата ти поръчка!