Огретен със зеленчуци и веган сирене

0
196

Съставки

  • 300 гр натурален веган кашкавал
  • 2 глави артишок
  • 1 лук
  • 2 скилидки чесън
  • 2 ч.ч. спанак
  • ½ ч.ч. сварен боб
  • ½ ч.ч. ядково мляко
  • пресен копър
  • зехтин
  • сол и черен пипер на вкус

Метод на приготвяне

В голям тиган сотирайте нарязаните на ситно лук и чесън. Добавете боба и спанака и бъркайте постоянно. Накрая сложете нарязаните артишок и копър заедно с ядковото мляко и сиренето. Продължете да бъркате. Овкусете със сол и черен пипер. Гответе, докато зеленчуците започнат да омекват.

Загрейте фурната на 200 градуса.

Изсипете сместа в подходящ съд и печете 15-20 минути.

Добър апетит

Препоръчани продукти

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име