Лимонени барчета с веган сирене

164

Време за подготовка: 5 ч

Време за приготвяне: 45 мин

Порции: 8

Съставки

За крема

За основата

  • 90 гр овесени ядки
  • 112 гр бадеми
  • ¼ с.л. морска сол
  • 24 гр кокосова захар
  • 15 мл кленов сироп
  • 60-75 гр разтопено кокосово масло

Метод на приготвяне

Накиснете кашуто във вряла вода и оставете за 1 ч. Отцедете водата.

Загрейте фурната на 170 градуса и покрийте голяма тава с хартия за печене.

В кухненски робот сложете овесените ядки, морската сол, бадемите и кокосовата захар и блендирайте добре.

Преместете сместа в голяма купа и към нея добавете кленовия сироп и разтопеното кокосово масло. Трябва да получите смес с консистенция на тесто.

Разстелете я равномерно в тавата и печете за 15 мин. Увеличете градусите на фурната на 190 и печете още 5 до 8 минути или докато крайчетата придобият златисто кафяв цвят. Извадете от фурната и оставете да изстине. Върнете температурата на фурната на 170 градуса.

След като сте отцедили кашуто, го смесете с крема сиренето, галетата, лимоновия сок и лимоновата кора, морската сол и кленовия сироп. Блендирайте до получаването на хомогенна смес.

Разстелете я равномерно върху изпечения блат.

Печете във фурната за 20-23 минути.

Охладете за минимум 4 часа. Нарежете в подходяща форма и сервирайте с малко прясна лимонова кора.

Добър апетит

LifeStore
Всички ние, от екипа на LifeStore, всеки ден полагаме усилия да открием най-висококачествените био и натурални добавки, храни, напитки и продукти за живот, които да са не само с гарантиран произход, но и с отлично качество! Продукти, които да отговарят на високите ни изисквания, и които да направим достъпни за всички вас – ценители на здравето!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име