БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Време за подготовка: 5 ч
Време за приготвяне: 45 мин
Порции: 8
Накиснете кашуто във вряла вода и оставете за 1 ч. Отцедете водата.
Загрейте фурната на 170 градуса и покрийте голяма тава с хартия за печене.
В кухненски робот сложете овесените ядки, морската сол, бадемите и кокосовата захар и блендирайте добре.
Преместете сместа в голяма купа и към нея добавете кленовия сироп и разтопеното кокосово масло. Трябва да получите смес с консистенция на тесто.
Разстелете я равномерно в тавата и печете за 15 мин. Увеличете градусите на фурната на 190 и печете още 5 до 8 минути или докато крайчетата придобият златисто кафяв цвят. Извадете от фурната и оставете да изстине. Върнете температурата на фурната на 170 градуса.
След като сте отцедили кашуто, го смесете с крема сиренето, галетата, лимоновия сок и лимоновата кора, морската сол и кленовия сироп. Блендирайте до получаването на хомогенна смес.
Разстелете я равномерно върху изпечения блат.
Печете във фурната за 20-23 минути.
Охладете за минимум 4 часа. Нарежете в подходяща форма и сервирайте с малко прясна лимонова кора.
Добър апетит
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС