БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
В подходящ кръгъл съд за печене с високи стени разстелете тестото.
Загрейте зехтина в тиган и запържете лука до златисто.
Добавете тиквичките и гъбите. Свалете от котлона и размесете с веган сиренето.
В купа смесете безглутеновото брашно, веган яйцето и водата.
Изсипете зеленчуците в съда за печене. Залейте със сместа от брашно и яйце.
Загрейте фурната на 175 градуса.
Печете за около 20 минути или до суха клечка.
5 минути преди киша да е готов, можете да поръсите с още малко сирене и да запечете.
Добър апетит
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС