БРОЙ ПРОДУКТИ | {{cart.qty}} |
ОБЩО | {{cart.subtotal | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{discount.name}} | -{{discount.attributes.price | number: 2 | currency:'лв':false}} |
{{cart.message}}
|
|
{{cart.total | number: 2 | currency:'лв':false}} |
При всяка поръчка над 100 лв. избери безплатен продукт.
Време за подготовка: 30 мин
Време за приготвяне: 45 мин
Порции: 6
Гответе макароните във вряща вода з 3 минути. Добавете нарязаните парченца броколи и гответе за още 2 минути. Пастата трябва да остане леко твърда. Отцедете водата и оставете в тенджерата.
За соса загрейте 2 ч.ч. ядково мляко, като разбърквате редовно. Смесете останалата половин чаша ядково мляко с брашното и ¾ ч.л сол и разбъркайте. Бавно добавете сместа с брашното към топлото мляко и оставете да къкри, докато се сгъсти. Свалете от котлона и добавете настъргания веган кашкавал и половината настъргано Просоциано. Залейте макароните със соса и разбъркайте добре.
Преместете пастата в подходящ съд за печене. В малка купа разбъркайте галетата, червения пипер, ¼ ч.л. Сол, чесъна на прах, мащерката и останалото Просоциано. Залейте със зехтина и разбъркайте. Поръсете макароните с готовата смес и печете за 15 мин на 160 градуса или до златна коричка.
Добър апетит
Био, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и продукти за живот.
Имейл: office@lifestore.bg
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта на ОРС