Италианско ризото с веган сирена

135

Съставки

Метод на приготвяне

Загрейте зеленчуковия бульон.

В голяма тенджера сотирайте нарязаните на ситно лук и чесън в малко зехтин. Увеличете температурата и добавете ориза. Той ще започне да се пържи. За да не залепне, е важно да го бъркате през цялото време. Добавете виното и продължете да бъркате за още около 2 минути, докато алкохолът се изпари.

Добавете 1 черпак от топлия бульон. Намалете котлона. Щом бульонът започне да се абсорбира от ориза, добавете още един черпак. Повторете, докато целият бульон бъде използван.

Когато оризът е почти готов, добавете боба и аспержите. Гответе още около 10 минути. Свалете ястието от котлона и настържете отгоре двата вида сирена. Добавете сол и пипер на вкус и разбъркайте добре, за да интегрирате сиренето.

Сервирайте ризотото топло със стръкче свеща мащерка.

Добър апетит

Препоръчани продукти

LifeStore
Всички ние, от екипа на LifeStore, всеки ден полагаме усилия да открием най-висококачествените био и натурални добавки, храни, напитки и продукти за живот, които да са не само с гарантиран произход, но и с отлично качество! Продукти, които да отговарят на високите ни изисквания, и които да направим достъпни за всички вас – ценители на здравето!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведи коментар
Въведи име